Florin Chilian a luat „foc” pe Legea antifumat! „Să vă stea în gât”

Florin Chilian a luat „foc” pe Legea antifumat! „Să vă stea în gât”
Florin Chilian a luat „foc” pe Legea antifumat! „Să vă stea în gât”
Autor:

”Mă cheamă Florin Chilian și sunt fumător! Să vă stea în gât legea asta!” Fumător înrăit, Florin Chilian se revoltă împotriva legii antifumat care va intra în vigoare începând de astăzi. Solistul și compozitorul este supărat că însăși munca sa, și a alor mari artiști, respectiv activitatea concertistică, vor fi grav afectate.

”Orice forma de radicalism este infinit mai nociva decat obiectul interzicerii în sine. Asta cu excluderea fumatorilor este un mare rahat. Celebre băuturi răcoritoare s-au dovedit nocive, o importantă rețea de fast food- uri înseamnă moarte – astea nu sunt interzise! Dacă s-au rezolvat restul problemelor din țară asta atunci e OK. M-am liniștit! Chiar trebuia o lege ca asta, mai abuziva decât oriunde în alta parte. Zic eu despre excese legislative”, se revoltă compozitorul și interpretul celebrei piese ”Zece”, creată cu mult fum de țigară, scrie Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X