Florin Călinescu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, trăiește în prezent cea mai cumplită dramă de până acum.

De această dată, Florin Călinescu a fost pus în fața unui diagnostic crunt. Actorul a povestit totul, fără nicio reținere, în stilul său caracteristic. Actorul a fost diagnosticat cu cancer de piele, apoi omul de televiziune a suferit și o intervenție chirurgicală în zona nasului.

„Ți se înmoaie genunchii!” Aceasta este senzația pe care a trăit-o actorul când a ajuns la oncologie, după cum chiar el a mărturisit.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a povestit Călinescu.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu, extirpându-i tumora, și asigurându-se că totul este bine. Omul de televiziune a rămas cu o cicatrice la nas după intervenția chirurgicală, aceasta fiind înlăturată cu ajutorul laserului, informează evz.ro.

Această tumoră nu pune viața în pericol imediat

„Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu.