Florin Călinescu și TRAGEDIILE DIN VIAȚA LUI: „Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii…”

Deși nu pare, Florin Călinescu, celebrul actor român de teatru și film și realizator de emisiuni TV, în vârstă de 63 de ani, a avut o viață plină de tragedii. Fiica sa a murit la doar cinci luni, apoi şi-a pierdut soţia, decedată din cauza unei boli cumplite. La scurt timp și-a pierdut părinţii şi, mai mult, unul dintre băieţii săi a ales să-şi pună capăt zilelor în 2012.

Cum a reușit să treacă peste toate acest tragedii care i-au marcat viața? Cu ajutorul celor din jur. Acum, la aproape şapte ani de la ultimul eveniment cumplit din viaţa sa, actorul continuă să primească sprijin din partea colegilor şi prietenilor, scrie spynews.ro.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Chiar dacă a primit lovitură după lovitură, îndrăgitul actor nu s-a dat bătut nici măcar în momentul când medicii l-au diagnosticat cu cancer de piele, tumoare ce putea produce mutilarea feței, dacă evoluția nu era stopată prin operație la clinică acreditată de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică din România.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, spunea Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”.