Florin Calinescu provoaca tensiune maxima! Partidul PSD, rupt in doua in cazul inscrierii sale: „Prin mine se pastreaza legatura.”

Florin Calinescu s-a inscris in PSD. Aceasta este informatia care a cutremurat anumiti social democrati, care nu vad cu ochi buni venirea omului de televiziune in interiorul partidului.

Potrivit primarului sectorului 1, Daniel Tudorache, care este prieten cu Florin Calinescu, actorul a fost invitat sa participe la viitoarea sedinta a BPN al PSD de catre vicepremierul Marcel Ciolacu.

„El este invitat la viitoarea ședință a BPN. Domnul Ciolacu m-a mandat să-i transmit asta. Prin mine se păstrează legătură”, a declarat pentru Antena3.ro, Daniel Tudorache.

In momentul de fata, Florin Calinescu nu s-a inscris in PSD! Omul de televiziune a declarat pentru Antena3 ca nu s-a inscris printre social democrati si sustine ca aceste speculatii ar fi plecat de la primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, de care il leaga o prietenie veche.

„Nu m-am înscris în PSD. Nu știu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli. Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înțeleg că acolo m-au dat înscris. Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficiența cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca și la procuratură, mai trebuie și dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Ești gravidă? Așa și așa! Sau ai video? Așa și așa”, a declarat Florin Calinescu, intr-un interviu acordat recent.

Cu umorul sau inconfundabil, Florin Calinescu a mai declarat ca o eventuala inscriere a sa in PSD ar trebui anuntata cu surle si trambite, nicidecum tinuta secret, mai ales ca nu este deloc strain in lumea politica.

Partidul trebuie să folosească asta ca să-și facă imagine, nu? Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puțină audiență? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audiență? Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu și l le-a dat lui Diaconu care a obținut 9.000 de voturi și i s-a dat mandat. Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt și eu regizor și scenarist, facem un eveniment cu ștaif. Aș face și un promo. Deci da, am mâncat o ciorbă de burtă bună, iar Dan una de găină” , a adaugat Florin Calinescu.