Florin Călinescu pleacă de la Pro Tv?! Pe lângă actorie și televiziune, cunoscutul actor și jurat la ”Românii au talent”, Florin Călinescu, este pasionat și de politică, iar acum face parte și din Partidul Verde.

Renunță Florin Călijnescu la televiziune pentru a se dedica politicii? Șefii televiziunii din Pache Protopopescu nu sunt de acord cu implicarea vedetelor în mediul politic, însă juratul emisiunii ”Românii au talent” va fi chiar președintele partidului Verde.

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic.
Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism,” a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Reamintim că Vedeta Pro TV a mai cochetat cu politica, în 2008 candidând pentru un colegiu de senator în judeţul Argeş din partea PNL, dar fără succes. Mai trebuie spus că despre o candidatură a lui Călinescu la Primăria Timişoara s-a mai vehiculat în trecut, cel mai intens în anul 2000.