Florin Călinescu, la un pas de MOARTE. Abia acum a spus ADEVĂRUL despre CANCER

Florin Călinescu, la un pas de MOARTE. Abia acum a spus ADEVĂRUL despre CANCER
Florin Călinescu, la un pas de MOARTE. Abia acum a spus ADEVĂRUL despre CANCER
Autor:

Florin Călinescu, la un pas de MOARTE. Actorul  a vorbit despre drama imensă neștiută de nimeni. Celebrul realizator de emisiuni TV a fost diagnosticat cu cancer de piele, iar tumora descoperită de medici putea produce mutilarea feței, daca evoluția nu era stopată.

Florin Călinescu preferă să nu vorbească despre dramele personale, însă de acestă dată a acceptat să vorbească despre un diagnostic ce era să-i curme viața. Dar, cu toate acestea, Florin Călinescu a învins cancerul și pune pe tapet o experiență care poate deveni exemplu pentru ceilalți.

Florin Călinescu a fost operat prin microchirurgie Mohs la clinica Dr. Leventer Centre din București, singura clinică acreditată de Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică din România;

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!” – Florin Călinescu.

Actorul a fost diagnosticat cu carcinom bazocelular sau, popular spus, cancer de piele. O tumoră localizată la nivelul nasului, care semăna cu o bubă la început, care a crescut lent în dimensiune, iar în ultima fază a început să ulcereze și părea că nu se vindecă.

Citește mai mult pa DOCTORUL ZILEI

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X