evzmonden.ro Web analytics

Florin Călinescu, cu lacrimi în ochi! Află MOTIVUL pentru care s-a EMOȚIONAT atât de tare

Florin Călinescu, cu lacrimi în ochi! Află MOTIVUL pentru care s-a EMOȚIONAT atât de tare
Florin Călinescu, cu lacrimi în ochi! Află MOTIVUL pentru care s-a EMOȚIONAT atât de tare

Florin Călinescu, cu lacrimi în ochi! “Andrei Gheorghe şi-a asumat faptul că era un rebel. A avut un destin individual”, a spus Florin Călinescu într-o intervenție la Antena 3, citată de Adevărul.

Florin Călinescu, în vârstă de 61 de ani, a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe: „E o viaţă pe care el şi-a trăit-o aşa cum a dorit-o. Şi-a păstrat unicitatea şi ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală şi brută a ceea ce a dorit el să facă, un om de cultură, un om învăţat, ascunzându-şi timiditatea sub această platoşă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuţii în contradictoriu din care se năşteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forţa contrariile. Şi-a asumat asta“

Florin Călinescu a menționat că Andrei a fost un om puternic, era ”ca o bombă”: “Eu cu Andrei am avut întotdeauna o confruntare. Ne vedem des noi doi. Nu l-am văzut să se plângă. El era ca o bombă”, a mai adăugat Florin Călinescu.

Vă reamintim că jurnalistul Andrei Gheorghe a părăsit această lume, luni noapte, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Omul de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baia locuinței sale din localitatea Voluntari.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X