Florin Călinescu a spus adevărul despre Andra. Uneori, concurenții de la Românii au Talent provoacă conflicte între jurații concursului de la Pro TV, iar mulți se întreabă care este adevărata relație dintre ei.

Fiind singura femeie între trei bărbați, Andra ar trebui protejată, însă Florin Călinescu nu prea o menajează pe celebra cântăreață. Actorul român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune spune că femeile sunt la egalitate cu bărbații și nu este nevoie să o menajeze pe colega lui, Andra.

„Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul”, a povestit Florin Călinescu pentru Viva.ro.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Vedeta Pro TV a mai spus că toate neînțelegerile din ei sunt la nivel de glume, lucru ce este valabil pentru toți membri din juriul emisiunii „Românii au talent”.

Florin Călinescu a spus adevărul despre Andra: E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime

„Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă? E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime”, a mai adăugat Florin Călinescu pentru sursa citată.