Florin Busuioc a făcut DECLARAȚII INCENDIARE despre programul încărcat pe care îl avea: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși…”

Florin Busuioc a făcut DECLARAȚII INCENDIARE despre programul încărcat pe care îl avea: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși…”
Florin Busuioc a făcut DECLARAȚII INCENDIARE despre programul încărcat pe care îl avea: „O să am destule ore de somn când totul se va săvârși...”
Autor:

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Florin Busuioc a făcut declarații incendiare despre programul încărcat pe care îl avea. Simpaticul prezentator nu se plângea de programul său încărcat, deși își împărțea timpul între teatru, jobul de la Pro Tv și familie. Dimpotrivă, el spunea că se descurcă și nu se plânge. 

Programul actorului era foarte încărcat. Avea reprezentații la teatru, dormea extrem de puțin, iar la 06.00, când începeau Știrile matinale, era deja gata de treabă, alături de restul echipei matinale.

Libertatea: Ești mai mereu pe fugă: la PRO TV, la repetiții, prin țară cu reprezentațiile… Au existat situații la limită, întârzieri din cauza traficului, a vremii, a vreunei pene?

Florin Busuioc: Nu, nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunțat din timp de acest lucru. Și da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile…

Ai și mai puțin timp decât aveai înainte… Cum te descurci? De unde ai tăiat și câte restanțe ai la capitolul somn?

Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși…,potrivit Libertatea.

Reamintim că Florin Busuioc a făcut infarct, marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopții, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X