Fiul președintelui LPF, Mario Iorgulescu este în stare critică, la spital! În ultima perioadă, starea lui de sănătate s-a agravat, iar medicii au dat ultimatum. 

În urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, starea sa de sănătate s-a agravat. Medicii au transmis printr-un comunicat presei detalii despre pacientul Mario Iorgulescu care a produs un accident de circulație în timp ce se afla la volanul unei mașini de lux. Din nefericire, în acea zi, un om nevinovat a decedat.

Apropiații familiei susțin că Mario ar fi suferit intervenții chirurgicale la nivelul intestinului din cauza unei hemoragii grave. A fost necesar să îi se facă hemostază și rezecții intestinale. De asemenea, mai multe organe i-ar fi afectate, ca urmare a coastelor rupte în timpul impactului din 8 septembrie.

Citește și: INFOACTUAL. Decizia Tribunalul București în privința lui Mario Iorgulescu

Medicii au rămas rezervați în legătură cu evoluția stării lui. În urmă cu două zile, doctorii de la Spitalul „Elias”, au transmis un comunicat de presă în care arătau că pacientul „a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale”.

Specialiștii arătau, în același document, că tânărul a suferit: „hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal, contuzie pulmonară bilaterală severă, fracturi costale bilaterale”.

„Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, a mai anunțat dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, potrivit Cancan.ro.

Menționăm că au apărut primele informații oficiale despre starea în care se afla Mario Iorgulescu în momentul în care a produs accidentul. Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, acesta avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prevelări a monstrelor biologice, și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări.

Mai mult, în urma testelor Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv pentru cocaină la momentul testului imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare.