}

Fiul MANUELEI HĂRĂBOR a împlinit 25 de ani. Iată la ce copil superb a renunţat DAN CHIŞU

Fiul MANUELEI HĂRĂBOR a împlinit 25 de ani. Iată la ce copil superb a renunţat DAN CHIŞU
Fiul MANUELEI HĂRĂBOR a împlinit 25 de ani. Iată la ce copil superb a renunţat DAN CHIŞU

„L-am iubit pe Andrei de dinainte a se se naşte”, a mărturisit Manuela Hărăbor despre fiul ei, Andrei, un copil minunat chiar dacă amândoi luptă zi de zi cu boala cruntă a tânărului, autismul.

Una dintre cele mai controversate povesti din showbiz-ul anilor ’90 este dragostea ce i-a avut ca protagonisti pe Manuela Harabor si pe Dan Chisu. Pe atunci, artista era maritata, insa a avut o relatie extraconjugala cu colegul sau de scena, iar in 1989 a ramas si insarcinata. In 1990, Harabor a adus pe lume un baietel, desi Dan Chisu nu si-a dorit sub nicio forma sa isi asume paternitatea.

manuela harabor1 manuela harabor 3 manuela harabor 4

La varsta de un an, Andrei a fost diagnosticat cu autism, iar de atunci, Manuela Harabor s-a luptat ca fiul ei sa fie tratat de cei mai buni medici. In 2005, actrita a decis sa il dea in judecata pe Dan Chisu pentru pensia alimentara.

De dragul fiului său, Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase femei din România şi care avea o carieră extraordinară la picioare, a lăsat profesia pe planul secund pentru a se dedica fiului

manuela harabor 5 manuela harabor 6 manuela harabor 7

Andrei a împlinit ieri 25 de ani şi a avut parte de o sărbătoare minunată alături de cei dragi. „Andrei s-a născut sub Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului şi zi de zi Măicuţa Sfântă ne-a fost alături şi ne-a ajutat să trecem peste multe încercări”, spune Manuela Hărăbor.

În amintirea momentelor în care Andrei i-a luminat viaţa Manuela Hărăbor a făcut un colaj de fotografii. „Nu ştiu când au trecut, dar au fost cei mai frumoşi 25 de ani. Mă rog bunului Dumnezeu şi Maicii Lui Preasfinte să ne mai îngăduie împreună cel puţin încă pe atât! La mulţi ani iubitul meu Andrei, Maica Domnului să te acopere mereu cu Sfânt Acoperământul ei!”, a scris actriţa pe Facebook.

manuela harabor 8 manuela harabor 10

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X