Fiul lui Marcel Toader rupe tacerea dupa moartea tatalui sau! Dezvaluiri sfasietoare: “Am primit niste semne care m-au facut sa…”

Pe pagina sa de socializare, Maximilian Toader, fiul regretatului Marcel Toader, a publicat un mesaj un mesaj induiosator despre moartea celebrului om de afaceri.

Reamintim ca Marcel Toader a facut infarct la 56 de ani, in timp ce se afla cu prietenii la masa.

„Mereu m-am întrebat de ce mă tot pune la încercare viața?! Zilele astea mi-am dat seama de ce!Pentru că pot să duc toate greutățile ce mă încearcă! O zi bună vă doresc tuturor! ☀️”, a scris Maximilian Toader pe reţelele de socializare.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Fiul lui Marcel Toader a declarat recent ca a trait fenomene stranii legate de tatal lui, la scurt timp dupa ce a fost inmormantat.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a spus Maximilian Toader, pentru Click!