Fiul lui Marcel Toader este ingropat in datorii! Maximilian se afla intr-o situatie dificila si nu poate folosi averea tatalui sau.

“Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată…”, a povestit fiul lui Mircea Toader, în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro

Citește și: Fiica lui Dem Radulescu si ultima discutie pe care a purtat-o cu tatal sau! Dezvaluiri emotionante

“Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile”, a mai spus Maximilian Toader.