Momente cumplite pentru o cunoscuta vedeta de radio. Fiul sau s-a sinucis, iar anuntul a fost facut chiar de mama sa, ingenuncheata de durere. Femeia a dezvaluit motivul pentru care baiatul ei a ales sa isi puna capat zilelor.

Fiul vedetei de radio Delilah Rene s-a sinucis. Mama sa a marturisit intr-un mesaj postat pe internet ca Zachariah se lupta de o buna perioada de timp cu depresia. Desi beneficia de ajutor psihologic, dar si de sfaturile celor dragi, se pare ca baiatul a pierdut lupta.

Cu inima franta, Delilah Rene si-a anuntat renuntarea pentru o perioada in cadrul show-urilor de la radio. Declaratia vedetei a fost confirmata pentru CNN de un Purtator de Cuvant de la Premiere Networks.

Dragii mei prieteni, trebuie să vă împărtăşesc o veste devastatoare. La primele ore ale dimineţii, pe 3 octombrie, fiul meu, Zachariah, şi-a luat viaţa. Era tratat, consiliat şi susţinut puternic de familie şi prieteni în bătălia cu depresia de care suferea de ceva timp. Inima mea e frântă dincolo de orice şi nu ştiu cum voi continua… dar trebuie să cred că el e în pace cu Dumnezeu şi cred că El ne va ajuta să mergem înainte. Voi lipsi de la radio şi de pe social media o perioadă în care voi jeli şi voi încerca să procesez această pierdere împreună cu familia mea. (…). Abia aştept să mă întorc, pentru că voi mă ajutaţi foarte mult!

Vă rog, rugaţi-vă pentru iubitul meu Zacky şi eu mă voi ruga pentru toţi cei care suferă de această boală istovitoare numită «depresie»

, este mesajul postat de vedeta, pe pagina ei de socializare.

Sammy, un alt fiu al vedetei, a murit in urma cu cinci ani din cauza unei anemii fulciforme. Din pricina acestor drame, multi sunt de parere ca Delilah Rene ar fi urmarita de un blestem.

Sursa: Cancan.ro