Fiul Corneliei Catanga nu a avut limite! Alex Pădureanu a transmis un mesaj DUR pe Facebook: „Toți o să plătească…”

Fiul Corneliei Catanga nu a avut limite! Alex Pădureanu a transmis un mesaj DUR pe Facebook: „Toți o să plătească…”
Fiul Corneliei Catanga nu a avut limite! Alex Pădureanu a transmis un mesaj DUR pe Facebook: „Toți o să plătească...”
Autor:

Fiul Corneliei Catanga, Alex Pădureanu, a transmis un mesaj dur pe Facebook, după ce mama lui a făcut un stop cardio-respirator și a fost operată de urgență.

În acest moment, Alex Pădureanu trece prin momente grele, după ce Cornelia Catanga a ajuns la spital de urgență. Pentru că cei apropiați nu au fost alături de ei în aceste momente, Alex a transmis un mesaj dur pe rețeaua personală de socializare

„Acum mi-am dat seama cu adevărat, cine este lângă mine şi familia mea, cu sufletul, şi cine nu este. NU-I NIMIC! ÎI ŢIN MINTE PE TOŢI! Părinţii mei le-au dat la toţi tort să mănânce şi i-a ajutat. Nu mai zic mama cu aşa zisele „prietene” ale ei.

Toti au fost hoţi şi duşmănoşi, dar nu-i nimic… e legea compensaţiei!! Toti o să platească mai devreme sau mai târziu!!! Dumnezeu să aibă milă de toată lumea. Eu deschid mult mai bine ochii pe zi ce trece. Mulţumesc celor care au dat telefoane şi au venit. Cred că mulţi dintre voi ştiţi ce s-a întâmplat! Nu mai stau să dau explicaţii…”, a scris Alex Pădureanu pe contul de socializare.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X