evzmonden.ro Web analytics

Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM

Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM
Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM

Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel din Las Fierbinti, a pierdut procesul cu CREDIDAM, în urma scandalurilor pe care acesta le-a făcut la asociație.  Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti, care a si publicat hotararea Tribunalului Bucuresti.

Toma a fost exclus din CREDIDAM dupa ce în urmă cu câțiva ani acuza asociația că nu îi respectă drepturile. Decizia a fost contestata de îndrăgitul actor în instanță, procesul durând mai bine de doi ani.

„Tribunalul Bucuresti a respins definitiv apelul formulat de Cuzin Toma. Pe cale de consecință, instanțele de judecată (Judecătoria sectorului 1 și ulterior Tribunalul București) au menținut decizia Consiliului Director al CREDIDAM prin care domnul Cuzin Toma a fost exclus din asociatia CREDIDAM’, se arată pe site-ul asociației, potrivit știrilekanald.ro.

Cele două părți mai au însă o bătălie în instanță prin care actorul solicită recalcularea sumelor provenite din drepturile conexe drepturilor de autor dar și transparentizarea modului în care sumele sunt repartizate de către CREDIDAM.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X