}

Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM

Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM
Firicel din Las Fierbinți a PIERDUT PROCESUL. Motivarea INSTANȚEI în cazul CREDIDAM
Autor:

Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel din Las Fierbinti, a pierdut procesul cu CREDIDAM, în urma scandalurilor pe care acesta le-a făcut la asociație.  Informatia apare pe site-ul Centrului Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti, care a si publicat hotararea Tribunalului Bucuresti.

Toma a fost exclus din CREDIDAM dupa ce în urmă cu câțiva ani acuza asociația că nu îi respectă drepturile. Decizia a fost contestata de îndrăgitul actor în instanță, procesul durând mai bine de doi ani.

„Tribunalul Bucuresti a respins definitiv apelul formulat de Cuzin Toma. Pe cale de consecință, instanțele de judecată (Judecătoria sectorului 1 și ulterior Tribunalul București) au menținut decizia Consiliului Director al CREDIDAM prin care domnul Cuzin Toma a fost exclus din asociatia CREDIDAM’, se arată pe site-ul asociației, potrivit știrilekanald.ro.

Cele două părți mai au însă o bătălie în instanță prin care actorul solicită recalcularea sumelor provenite din drepturile conexe drepturilor de autor dar și transparentizarea modului în care sumele sunt repartizate de către CREDIDAM.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X