evzmonden.ro Web analytics

Filmul de animație “Incredibila poveste a Perei Uriase”, din 12 ianuarie la cinema

Filmul de animație “Incredibila poveste a Perei Uriase”, din 12 ianuarie la cinema
Filmul de animație "Incredibila poveste a Perei Uriase", din 12 ianuarie la cinema

Filmul de animație „Incredibila poveste a perei uriașe” / „The incredible journey of the Giant Pear”, în competiție la Festivalului Internațional de Film de la Berlin din acest an, va fi distribuit în cinematografele din România începând cu data de 12 ianuarie 2018!

Animația bazată pe cartea lui Jakob Martin Strid, marele desenator de benzi desenate poate fi vizionată în versiunea dublată sau subtitrată în limba română, în 40 de cinematografe din țară.

Filmul de animație „Incredibila poveste a perei uriașe” / „The incredible journey of the Giant Pear” prezintă povestea elefantul Sebastian şi a prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit, un loc liniştit de pe coastă.

Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează. Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică!

Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho şi un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase. E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB, potrivit cinemagia.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI:

Probleme GRAVE de SĂNĂTATE pentru Mihai Constantinescu! Artistul a pățit-o în Israel

Top 10: cele mai FRUMOASE FEMEI din România în 2017, după părerea lui Serghei Mizil! Cine ocupă LOCUL FRUNTAȘ / VIDEO

Actor celebru, gest EMOȚIONANT în memoria tatălui său

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X