Fiica unui celebru actor român a slăbit 40 de kilograme. Ada Palade, fiica celebrului actor Cornel Palade, a slăbit în ultimii trei ani aproximativ 40 de kilograme. Pentru că era nefericită și nemulțumită de trupul său, Ada s-a hotărât să facă ceva în acest sens.

„Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, mărturisește aceasta.

Pentru că nu mai vrea să se îngrașe, Ada se gândește constant la ceea ce mănâncă: „Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, adaugă Ada.

Citește și:

Ada calcă pe urmele tatălui său, iubește muzica și actoria: „Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște”, a încheiat fiica actorului, potrivit Libertatea.