}

Fiica unei regretate cântărețe de la noi a vorbit despre MARELE EI REGRET. „Preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem…”

Fiica unei regretate cântărețe de la noi a vorbit despre MARELE EI REGRET. „Preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem…”
Fiica unei regretate cântărețe de la noi a vorbit despre MARELE EI REGRET. „Preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem...”
Autor:

A trecut aproape un an de când regretata cântăreață de muzică populară Ionelei Prodan s-a stins, însă multe lucruri au rămas nespuse, iar fiica ei, Anamaria Prodan a suferit cumplit și nu și-a mai putut reveni după moartea celei care i-a deat viață.

Chiar dacă, pâna acum, a preferat să păstreze tăcerea privind pierderea mamei sale, Anamaria și-a calcat pe suflet și a dezvaluit într-o emisiune TV cât de mult au însemnat pentru ea părinții ei.

„Sunt creaţia mamei mele şi a tatălui meu, la modul că tatăl, şi o spun de fiecare dată, nu există locul doi, numai locul unu. Iar mama, crescând lângă ea şi văzând-o atât de puternică, pentru că pe vremea aia mama era ceva senzaţional. Îmi lipseşte enorm, este 70% din mine, dar ştiu că de acolo, de unde este, mă veghează şi ştiu cât de mândră şi de fericită era de tot ceea ce făceam”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

În aceeași emisiune, Anamaria Prodan a vorbit despre regretele sale: „Mi-aş cere iertare pentru toate zilele în care nu o sunam, pentru că ştii cum suntem noi, noi preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem. Pentru faptul că mă suna săraca.  Pentru asta mi-aş cere scuze că ar fi trebuit să stau secundă de secundă cu ea şi pentru faptul că am supărat-o de multe ori şi i-aş mulţumi pentru fiecare secundă din viaţa mea. Întotdeauna am avut-o alături de mine şi în spatele meu, undeva, îi simţeam răsuflarea în ceafă şi am ştiut întotdeauna că orice aş face rău pe pământul ăsta, este acolo să mă ridice”, a mai adăugat Anamria Prodan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X