Fiica prezicătoarei Carmen Harra e pe picioarele ei! Cu ce se ocupă Alexandra după ce a studiat în America

Fiica prezicătoarei Carmen Harra e pe picioarele ei! Cu ce se ocupă Alexandra după ce a studiat în America
Fiica prezicătoarei Carmen Harra e pe picioarele ei! Cu ce se ocupă Alexandra după ce a studiat în America
Autor:

Fiica prezicătoarei Carmen Harra e pe picioarele ei! Carmen Harra și fiica ei, Alexandra, au o relație specială și împărtășesc multe pasiuni în America. Printre lucrurile pe care cele două le au în comun se numără profesia, însă vizionara are multe motive pentru a fi mândră de tânăra ei.

Fiica acesteia are în față un viitor luminos, după ce a ales aceeași meserie ca a mamei sale. Într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru perfecte.ro, vizionara Carmen Harra a vorbit și de pasiunea Alexandrei.

La Alexandra îmi place că și-a păstrat o puritate a sufletului, îmi place că vrea să trăiască în liniște, că vrea să aibă o anume independență a ei și o viață privată. Admir pe undeva faptul că trăiește atât de deosebit de cum am trăit eu în lumea asta a publicului.

Este locul în care ea nu și-a dorit de fapt să fie în lumina reflectoarelor și este foarte fericită cu viața pe care o trăiește ea. Fiecare dintre noi ne trăim viața așa cum o dorim și eu admir asta la ea și atâta timp cât ea este fericită sunt și eu”.

 Ce carieră și-a ales în State?

„Alexandra lucrează cu mine, lucrăm împreună în meseria asta de consiliere. Ea a terminat Hofstra University, și-a luat un doctorat în scris, în creative writing, ea este licențiată în scris, a învățat și limbile antice, dacă poți să crezi, greaca antică, limba latină, care au pasionat-o.

Deși sunt limbi moarte pe ea au fascinat-o culturile vechi și are o pasiune pentru toți poeții Angliei, pe care mă uimește cum îi recită, știe toate poeziile pe dinafară. Pasiunea ei rămâne literatura, literatura engleză și își dorește să scrie. Lucrează cu mine, lucrăm la cărți și am scris împreună două cărți până acum.

Alexandra își dorește și o susțin foarte mult să își scrie propriile ei cărți. Vrea să scrie romane, să se exprime în scris. Asta este pasiunea ei, nu muzica, cum a fost la mine. Și mă depășește cu mult în ceea ce înseamnă scrisul, având acest talent”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X