Fiica lui Teo Trandafir a învățată să se descurce singură. Uite ce face Maia

Fiica lui Teo Trandafir a învățată să se descurce singură. Uite ce face Maia
Fiica lui Teo Trandafir a învățată să se descurce singură. Uite ce face Maia
Autor:

Speriată de problemele de sănătate ale mamei, la 12 ani, Maia, fetiţa lui Teo Trandafir, s-a maturizat și a învățată să se descurce singură.

Prezentatoarea şi fiica ei au o legătură specială şi sunt extrem de apropiate, iar copila încearcă să nu-și încarce mama cu probleme pe care le poate și ea gestiona. Astfel, fetița a învățat să-și facă singură cumpărăturile pentru școală. „Maia este deja mare, nu mai este nevoie să mergem împreună pentru a-și achiziționa rechizitele școlare. Ea știe foarte bine de ce anume are nevoie, eu pot doar să o sfătuiesc”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru EVZ.

Pentru a-i face plăcere realizatoarei Kanal D, puștoaica de 12 ani a deprins și tainele bucătăriei. „ Ultima oară mi-a gătit paste cu sos de roșii și au ieșit absolut delicioase!”, a mai povestit vedeta TV.

În premieră, anul acesta Teo Trandafir a renunțat la concediu.

„În această vacantă între sezoanele „Teo Show” nu am plecat în nicio destinație, ci am preferat să rămân în București, pentru a-mi rezolva anumite treburi pentru care nu am avut timp în cursul anului”, a mărturisit Teo.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X