Fiica regretatului REGE pop Michael Jackson, VICTIMA unui hărţuitor! „Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă”

Fiica regretatului REGE pop Michael Jackson, VICTIMA unui hărţuitor! „Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă”
Fiica regretatului REGE pop Michael Jackson, VICTIMA unui hărţuitor! "Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă"
Autor:

Fiica regretatului Rege Pop Michael Jackson, Paris Jackson, a cerut unui judecător american să emită un ordin care să o protejeze de un bărbat, ce, spune tânăra, o hărţuieşte de mai mult timp, potrivit mediafax.ro.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de TMZ, bărbatul se numeşte Nicholas Lewis Stevens şi o urmăreşte pe Paris de mult timp, la studioul de înregistrări unde aceasta lucrează, iar, într-o zi, a aşteptat-o în faţa clădirii 15 ore.

Potrivit documentelor, un prieten al lui Paris, cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson,  l-a întrebat ce face acolo, iar acesta i-a spus că o hărţuieşte pe tânără, folosind un limbaj vulgar.

Lewis a fost arestat după ce i-ar fi spus lui Paris Jackson: „Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă”.

Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, care îi interzice lui Lewis să se apropie la mai puţin de 150 de metri de Paris Jackson, valabil până la o audiere stabilită pentru sfârşitul lunii iulie.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson – decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani – şi a lui Debbie Rowe.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X