Fiica lui Gigi Becali tuna și fulgera! Alexandra Becali le-a transmis un mesaj dur celor care au lansat zvonuri potrivit cărora ea și familia ei ar trai o adevarata drama, după despărțirea sa de iubit.

“Am de facut cateva precizari cu privire la stirile aparute in presa mondena in care se scrie ca de cateva saptamani eu si familia mea am trece printr-o drama.

Eu si Mihnea Grigoriu ne cunoastem inca din copilarie si niciodata nu ne-a legat nimic mai mult decat o relatie de prietenie, fapt pe care de altfel el insusi il poate confirma.

Avand in vedere educatia pe care am primit-o de la parintii mei si discretia care ma caracterizeaza, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect si am speranta ca jurnalistii care inca isi mai ghideaza cariera dupa principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita sa mai scrie stiri vadit mincinoase cu privire la viata mea si a familiei mele. Este totusi pacat ca momentele fericite prin care trecem sa fie umbrite de asemenea neadevaruri care, in defintiv, nu fac decat afecteze increderea publicului in mass-media romaneasca.

Citește și:

Multumesc pentu intelegere!”, a scris Alexandra Becali, pe contul personal de Instagram.