Fiica lui Aurelian Preda, mesaj tulburator de CRACIUN: „Tati, tu esti ingerul meu pazitor”

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj tulburator de CRACIUN: „Tati, tu esti ingerul meu pazitor”
Fiica lui Aurelian Preda, mesaj tulburator de CRACIUN: "Tati, tu esti ingerul meu pazitor"

Pentru ca a petrecut inca un Craciun trista fara tatal sau, fiica regretatului Aurelian Preda a transmis un mesaj plin de tristete pe pagina sa de socializare. 

Aurelian Preda a incetat din viata in urma cu doi ani, iar din acel moment viata fiicei sale a luat o intorsatura radicala.

„Tati, tu ești îngerul meu păzitor și știu că pentru tine Crăciunul era cea mai importantă sărbătoare! Crăciun fericit, acolo unde ești, printre îngeri! Ești și vei rămâne în sufletul și mintea mea în fiecare moment! Te iubesc și știu că vrei să mă vezi zâmbind deși îmi este foarte greu pentru că mi-aș fi dorit să fii lângă mine, pentru că nimeni nu-mi alină dorul de tine chiar dacă acum sunt lângă familia mea, și nu lânga cine te asteptai candva sa fiu… pentru că oamenii vin și pleacă! Sărbători frumoase, dragilor! Să aveți parte de un Crăciun binecuvântat cu bucurii, sănătate, liniște și pace interioară! Vă mulțumesc că-mi sunteți alături! Vă iubesc!❤”, a scris Anamaria Rosa Preda.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X