Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de durere. Anamaria traversează o perioadă neagră

La scurt timp după ce l-a comemorat pe regretatul său tată, Anamaria Preda traversează o perioadă neagră. Fiica lui Aurelian Preda a pierdut încă o persoană importantă din viața sa. Tânăra cântăreață a scris un mesaj cutremurător pe un cont de socializare.

Anamaria Preda a aflat în urmă cu câteva ore că unul dintre foștii săi profesori a murit. Frumoasa artistă a scris un mesaj emoționant în memoria fostului dascăl, Emil Cocu. În același mesaj, ea a lăsat și câteva gânduri pentru soția lui, potrivit cancan.ro.

„Soarele vieții a apus…”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Soarele vieții a apus pentru dumneavoastră însă veți rămâne veșnic în sufletele generațiilor de copii pe care i-ați format, în sufletele noastre! Doamna Cocu, știu că nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristetea prin care treceți însă îmi doresc ca Dumnezeu să va ofere tăria si puterea de a trece prin aceasta grea încercare. Sincere condoleanțe, suntem lângă dumneavoastră!

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Cocu!😓” este mesajul scris de Anamaria Rosa Preda pe pagina ei de Facebook.

“Condoleante si putere sa treceti prin aceste momente grele! Dumnezeu sa il odihneasca!”, “Om bun, Dumnezeu sa te odihnească în pace și sa ai grija in continuare de Alina, oriunde ai fii”, “Nu pot sa cred! Sincere condoleante! Dumnezeu sa il odihneasca!!!!”, “Drum lin, prieten drag!”, “Condoleanțe si multă putere să depășiți această pierdere. Dumnezeu să îl ierte!” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.