Dupa ce a trecut prin momente cumplite in momentul in care un barbat a incercat sa o agreseze in scara blocului in care locuia, fiica lui Adrian Enache a rupt tacerea si a vorbit despre agresorul sau. Diana a dezvaluit ca desi inca exista temeri in sufletul sau, prefera sa faca lucrurile care simte ca ii aduc linistea.

„Am dat la Drept şi am plecat cu ideea de avocat, dar mă gândesc şi la notar şi la judecător”, a spus Diana Enache la Antena Stars.

Avand in vedere ca agresorul sau a fost eliberat, Diana Enache a marturisit ce ganduri o bantuie: „M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări şi prin prisma tuturor lucrurilor prin care am trecut. Sunt foarte bine şi sunt gata pentru noi provocări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, dar nu vreau să rămână eticheta asta. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine”.