Fiica fostului președinte lovește din nou! Elena Băsescu, o nouă apariție. Deși a devenit mamă de trei ori, EBA continuă să demonstreze că are un corp de invidiat.

După ce a devenit mamă pentru a treia oară, Elena Băsescu, mezina familiei Băsescu, a slăbit foarte mult, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Ultima imagine pe care a postat-o în mediul online i-a lăsat pe toți admiratorii săi fără cuvinte.

Unul chiar a comentat în dreptul fotografiei spunând că: „Așa ne place! Lângă o femeie frumoasă, trebuie să fie un bărbat frumos!”, a fost unul dintre zecile de comentarii laudative la adresa lor.

Citește și: Coronavirus. Traian Băsescu a ieșit la atac: „Cea mai mare crimă ar fi să lăsăm copiii victime...”

Reamintim că după divorțul de Bogdan Ionescu, Elena, fiica fostului președinte al României,  a redevenit o femeie liberă, iar în urmă cu doi ani a început o relație cu Cătălin Gheorghe, un celebru om de afaceri.

După divorțul lor, micuța Anastasia a rămas în grija mamei, iar fostul cuplu și-a dorit ca acest capitol din viața lor să nu se transforme într-un circ, așa cum s-a întâmplat în cazul altor foști parteneri celebri din țara noastră.

„Cătălin are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile”

„Cătălin are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente, la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică. Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%”, a mai spus Elena Băsescu, potrivit Cancan.