Fiica Andreei Marin nu o suportă pe Lavinia Pârva

Fiica Andreei Marin nu o suportă pe Lavinia Pârva
Fiica Andreei Marin nu o suportă pe Lavinia Pârva

Vioreta, singurul copil al cuplului Andreea Marin – Ștefan Bănică, a trecut, la începutul acestui an, prin încercarea dificilă privind divorțul părinților săi. La numai câteva luni după divorț, fiecare dintre cele două vedete și-a găsit un partener de viață nou.

Andreea Marin se iubește cu un medic fizioterapeut turc, Tunvay Ozturk, iar Ștefan Bănică a recunoscut, în septembrie, că are o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Din declarațiile apropiaților, Violeta se înțelege bine cu Tuncay, iubitul mamei sale, pe când, de Lavinia Pârva nu s-a atașat încă la fel de tare.

Pentru a-și proteja fiica, Andreea Marin s-a înțeles cu iubitul său să locuiască separat. Astfel că, medicul turc și-a închiriat un apartament, într-o zonă apropiată de casa prezentatoarei TVR. Andreea a urmărit să nu o preseze pe micuța Violeta să accepta prezenta lui Tuncay, în contextul în care nici de la divorțul de Ștefan Bănică nu a trecut prea mult timp.

Ștefan Bănică, însă, tot mai amorezat de Lavinia Pârva (despre care se zvonea încă din 2011 că ar avea o relație), și-a chemat iubita să se mute cu el. Astfel, Violeta, care nici înainte nu prea agrea prezența iubitei tatălui său, acum îi este și mai greu să o suporte, mai spun apropiați ai fostului cuplu Andreea Marin  –  Ștefan Bănică, pentru Click.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X