Fiica Andei Călugăreanu a dat LOVITURA!  La 40 de ani, Ioana Tufaru avut parte de cea mai frumoasă experiență din viața ei. După trei luni de muncă, aceasta a apărut pe scenă într-un spectacol care a avut loc la Teatrul Evreiesc.

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, a jucat pentru prima oara într-o piesă de teatru „Scripcarul pe acoperiș”, la Teatrul Evreiesc. Ea spune că îi

„A fost super totul, a fost fix cum am visat. Luca, fiul meu, nu a fost pentru că nu are răbdare, piesa a durat trei ore și jumătate. Așa că a venit doar Ionuț (n.r. partenerul ei de viață) și a fost foarte încântat de prestația mea”, a declarat Ioana Tufaru pentru click.ro.

Citește și: Fiica Andei Călugăreanu, dezvăluiri fără perdea! Ioana a spus tot: „Mi se fâlfâie de ce zice lumea!”

„Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă, iar actorii lui au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor. Mulțumesc tuturor oamenilor frumoși cu care am lucrat în aceste trei luni. Mulțumesc în primul rând regizorului Andrei Munteanu pentru că a avut încredere și m-a primit în această minunată echipă ar fi multe persoane cărora trebuie să le mulțumesc pentru această frumoasă experiență trăită. Îmi va fi dor de diminețile în care mă trezeam să plec la repetiție”, a notat Ioana Tufaru în mediul online.