Fiica Adrianei Rădulescu a întrebat unde e tăticul ei. Uite ce a răspuns cea mai vârstnică femeie care a devenit mamă

Mai devreme sau mai târziu, copii care cresc cu un singur părinte întreabă despre persoana respectivă unde este, ce s-a întâmplat sau de ce nu mai vine acasă, iar Eliza, fiica  Adrianei Iliescu, românca desemnata de Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie care a adus un copil la 64 de ani, a întrebat-o pe mama ei unde este tatăl ei.

Eliza a împlinit 12 ani, însă mama ei, Adriana Iliescu, în vârstă de 79 de ani, nu a aut încă curajul să-i spună adevărul fiicei sale legat de tatăl ei.

Citește și: Adriana Iliescu a dezvaluit marele sau secret! Cea mai batrana mama din Romania a spus CINE este de fapt tatal Elizei

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a mărturisit Adriana Iliescu, potrivit CanCan.