Fiecare zodie trece printr-un moment cheie. Cum va fi sfârșitul acestui an pentru CAPRICORNI. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru sâmbătă, 28 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

Feiecare zodie trece printr-un moment cheie. Ce a fost greu, a trecut

BERBEC Sectorul negustoriei este avantajat, aşa că poţi reface convenabil proviziile consumate în excesele alimentare de Crăciun. Consumul exagerat poate să-ţi dea dureri de cap, dar şi inspiraţie!

TAUR Eşti avantajat de cei din jur, familie, prieteni. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile încep să-şi arate rezultatele. Nu schimba nimic din ce ai stabilit!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Fiecare zodie trece printr-un moment cheie. GEMENI Ai un horoscop bun, o conjunctură favorabilă. Nu-l strica! Astăzi, mai totul este un prilej de bucurie şi distracţie. Dă curs puterii cosmice, simte-te bine şi fii plăcut cu cei din jur!

RAC Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul de cheltuieli post Crăciun. Fiind un Răcuşor isteţ, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă de banii pe care îi ai de la părinţi, fraţi, surori, mătuşi…

Fiecare zodie trece printr-un moment cheie. LEU Astăzi nu vrei să fii deranjat! Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Eşti generos, dar nu şi naiv, nu te lăsa folosit de cei care te consideră un bancomat!

FECIOARA O greutate pare că te apasă astăzi, ceva imposibil de definit. Excese alimentare? Este doar o impresie, aşa că lasă grijile deoparte şi zâmbeşte. Domeniul relaţiilor umane este avantajat!

BALANŢA Ce faci cu viaţa ta? Tocmai astăzi, pe o conjunctură complexă, nu trebuie să te întrebi! Distrează-te cu familia, prietenii, fă o vizită, du-te la un film, nu te gândi la nimic important!

SCORPION În niciun caz nu sta singur astăzi, dă nişte telefoane, ieşi din casă, ia masa cu prietenii, du-te la sală, sau la stilist, flirteaza cu nonşalanţă. Ziua este bine aspectată pentru aşa ceva!

SĂGETĂTOR Nu ai chef de discuţii filosofice şi de petreceri vulgare. Vrei să stai cu ai tăi, cu familia şi cu prietenii buni, să… tăceţi împreună! Şi să te bucuri de linişte, relaxare şi pace!

CAPRICORN Eşti detaşat, relaxat, după unele perioade grele din anul acesta, orizontul tău se limpezeşte şi ţi se uşureaza sufletul. Ce a fost greu, a trecut, începi să găseşti soluţii pentru probleme!

VĂRSĂTOR În weekend eşti vulnerabil la capricii. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. O întâlnire, o veste neaşteptată!

PEŞTI Conjunctura arată că te simţi atras de o călătorie în doi, cu tot ce trebuie, la munte poate, pentru o gură de aer tare şi o ochiadă aruncată zapezii. Toate drumurile îţi sunt deschise!