evzmonden.ro Web analytics

Ferma Vedetelor se află la FINAL. Uite ce spune Monica Bârlădeanu despre CÂȘTIGĂTORUL emisiunii

Ferma Vedetelor se află la FINAL. Uite ce spune Monica Bârlădeanu despre CÂȘTIGĂTORUL emisiunii
Ferma Vedetelor se află la FINAL. Uite ce spune Monica Bârlădeanu despre CÂȘTIGĂTORUL emisiunii

Ferma Vedetelor se află la FINAL! Monica Bârlădeanu, gazda emisiunii „Ferma Vedetelor” a vorbit despre câștigătorul emisiunii Ferma Vedetelor.

Joi, fanii show-ului de la PRO TV vor afla care dintre vedete a reușit să câștige premiul de 50.000 de euro. Înainte de marea finală, într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Libertatea, prezentatoare a spus ce părere are despre concurentul care a dovedit că merită titulatura de “Fermierul Anului”.

“I-am chemat pe toți cei din Fermă și o parte din echipă, cei care sunt în zonă și nu sunt plecați, să vină la mine miercuri seara, să vedem împreună semifinala. Aș vrea să le văd foarte mult fețele, pentru că ei au retrăit, practic, toată experiența asta, de câte ori s-au uitat, și mi se pare că ar trebui să existe un moment în care noi să ne revedem și să încheiem cu bine această experiență. Îmi pare rău că se termină. Sunt convinsă că o să fiu în sevraj iar vreo două luni și o să-mi fie dor de ei”, ne-a povestit vedeta care a prezentat reality show-ul.

Extrem de secretoasă, vedetanu a vrut să divulge numele câștigătorului, însă a oferit un indiciu important, și anume că finalistul a reprezentat o premieră în instoria acestui format.

“Joi avem o premieră în istoria acestui format, deci, o supriză de proporții. Să vă spun ce urmează: o semifinală absolut incredibilă! Avem cinci semifinaliști în momentul ăsta. Cătălin Neamțu a intrat direct în finală. Rona a fost votată să părăsească concursul, iar asta înseamnă că în acest moment se duelează, în arenă, într-un duel care vă promit că va fi crâncen, pentru că din cinci concurenți, va trebui să rămână doar unul, care se va duela joi cu Cătălin Neamțu. Așa că Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Tania Popa, Vladimir Drăghia și Cosmin Natanticu se duelează miercuri seara până când doar unul va rămâne”, a mai spus Monica.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X