Andreea Raducan traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei. Zilele trecute, gimnasta a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.

La varsta de 33 de ani, Andreea a nascut prin cezariana si, conform surselor, atat ea, cat si fetita sunt intr-o stare foarte buna. In momentul de fata, numele micutei nu a fost dezvluit, dat fiind faptul ca gimnasta declara la inceputul lunii septembrie ca sunt nehotarati in aceasta privinta.

Aici avem o mică dilemă, pentru că oricât ne-am gândit şi am analizat ce sărbători sunt în luna septembrie, Sf. Maria, Sf. Ana, nu ştim ce nume să alegem. În schimb, i-am spus celei mici că, dacă vrea să-şi aleagă singură nume­le, să vină să-mi dea un semn, un vis…

a declarat Andreea Raducan, conform Spynews.ro.

Andreea Raducan trebuia sa nasca in luna Octombrie, dar, bebelusa s-a grabit, asa ca a venit pe lume la sfarsitul lunii Septembrie.

Nu vreau să-mi fac planuri, pentru că vreau ca ea să se nas­că sănătoasă şi să ştie că e prio­ritatea nr. 1, doar că voi încerca, în măsura în care se va putea, să o iau cu mine la birou. Nu voi sta de la început opt ore şi nici nu vreau să încurc, dar vreau să fiu prezentă lângă echipa de la federaţie şi oamenii să ştie că avem aici un susţinător în plus.

, a mai spus gimnasta.