La scurt timp după speculațiile care au apărut în presă cu privire la divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana, o altă veste șochează showbizul românesc.

O lună de miere este prima perioadă de după nuntă în care tinerii căsătoriți își celebrează în mod tradițional căsătoria lor în intimitate, însă pentru Brigitte și Florin Pastramă nu este tocmai așa.

Brigitte și Florin își petrec luna de miere în Saint Tropez, dar nu sunt singuri, ci alături de sora lui Brigitte și iubitul acesteia. Florin Pastramă a cam deranjat-o pe soția lui, iar de aici, a mai fost doar un pas până la o ceartă în toată regula.

Citește și: De necrezut! Ce face Brigitte Sfăt pentru a câștiga mai mulți bani. Lucrează la...

“Noi ne aflăm în luna de miere la Saint Tropez şi haideţi să vedeţi ce am găsit aici. Mamă, frumos! Deci, nu suntem la hotel, suntem acasă la Alex. Ce zici, Florin? Poate când îmbătrânim, îmbătrânim şi noi pe aici pe undeva? Să muncim şi noi poate facem şi noi o casă. Auzi? Ia lasă tu paharul ăla, că nu ai ce să stai tu, ca un copil al lui Dumnezeu cu pahar din ăla”, a spus Brigitte.

“Lasă prostia aia, că tu mai eşti şi copil al lui Dumnezeu. Ia lasă paharul ăla, că tu conduci! El nu bea doar se preface. Te rog frumos, lasă-le deoparte că nu sunt ale tale, da?”, a spus aceasta.

Și pentru că nu s-a oprit nici a doua oară bruneta s-a enervat foarte tare.

“Bă, ce ai băut, mă? Nu am băut. Nu mai conduci, gata! Nu ai voie, nu ai voie. Dar nu ţi-e ruşine. Nu este ok! Nu mai conduci, eu conduc. Ce-ai zis? Ai zis că sunt bolnavă? Nu, că îmi place aici am zis. Vezi că te trimit acasă! Măi, pe tine, ăştia de la şampanie te-au plătit, Florine, ca să le faci reclamă! Cât îţi dau? Beau doar pentru reclamă. Da, da, da. Păi la cum suceşte şampania aia, cred că l-au plătit. Băi! Nu bea măi, se preface. Care, că a golit paharul! Nu mai conduci, eu nu îţi mai dau cheile să conduci. Unde sunt cheile? Pe masă. Nu îţi este ruşine?”, a fost reacţia vedetei către soţul ei, informează cancan.ro.