Feli este în sfârșit fericită! A surprins pe toată lumea! De această dată, Felicia Donose, cunoscută mai bine sub numele de scenă Feli, și-a transpus sentimentele pe pagina de socializare, de obicei o făcea prin cântece care i-au adus succesul.

Feli este în sfârșit fericită! „Mi-am spus acum: Iar îți dai iubirea pe dinafară să vadă toată țara, Feli!”, a scris artista pe pagina de Instagram, alături de o fotografie în care-l sărută pe iubitul ei.

“Omu’ ăsta îi bărbatu’ meu”

“Nu prea pun eu poze cu Cătă… că lui nu îi place in “lumina reflectoarelor” deși pe mine mă susține până în pânzele albe să-mi duc în lume visele cât mă țin picioarele – vorba cântecului. ❤️ De luni de zile mă gândesc dacă să postez poza asta.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

E o poza de vara trecută. Din primul weekend petrecut in doi, fără Nora Luna fizic langa noi dar cu ea in gând la fiecare pas… Cand mă ține de mână pe stradă le spun mândră tuturor oamenilor pe lângă care trecem in gând: Omu’ ăsta îi bărbatu’ meu!” Ca si entitate pe pământul ăsta , eu mă consider o persoana întreagă”, a ccris cântăreață și compozitoare de 33 de ani.

Nu cred că trebuie să ne completeze cineva ca să fim un intreg. Da atunci cand” ți-ai găsit jumatatea “, devii un întreg ȘI jumătate. Sunt un intreg si jumatate’ norocos”, a mai adaugat frumoasa cântăreață.

Reamintim că Feli a devenit mamă pentru prima pe 22 noiembrie 2018. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică”, spunea artista înainte cu  puțin timp  de a naște.

Pe perioada sarcinii, Feli declara că se simte mai frumoasă, mai fericită.

„Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă și pe care o spun fără nici o rușine și anume că mă uit în oglindă la mine și mi se pare că sunt mai frumoasă…”