Feli Donose, mesaj către FOSTUL IUBIT: „Îmi pare rău și îmi cer iertare…”

Feli Donose, mesaj către FOSTUL IUBIT: „Îmi pare rău și îmi cer iertare…”
Feli Donose, mesaj către FOSTUL IUBIT: „Îmi pare rău și îmi cer iertare...”
Autor:

Feli Donose, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a mărturisit într-o emisiune TV de la Pro TV că este o fire dramatică, iar când este supărată scrie versuri pe care mai apoi le transformă în următorul tău single. De această dată, artista a scris un mesaj în care își cere iertare celor care i-a rănit „voit și nevoit”.

Chiar dacă acum este fericită alături de fetița și iubitul ei, artista regretă că fostul iubit a ajuns să sufere din cauza ei, iar în rândurile scrise mai jos își cere iertare. Cântăreața spune că îi pare rău că i-a rănit sufletul.

Vom vedea dacă aceste ultime cuvinte adresate fostului iubit se vor transforma într-o piesă care va ajunge la inima admiratorilor săi:

Februarie 2016

Mă încearcă multe sentimente când îmi aduc aminte de piesa Timpul. Este o piesă inspirată din viața mea, într-un punct în care acum mulți ani în urmă ieșisem dintr-o relație în care cineva a ajuns să sufere din cauza mea. Urât sentiment să știi și să simți că ai rănit inimă cuiva, și simt acum când scriu aceste rânduri să îmi cer iertare. Îmi pare rău și îmi cer iertare tuturor oamenilor pe care i-am rănit voit și nevoit. De cele mai multe ori nevoit, iar voit…lovind din inimă rănită” a scris Feli, pe Instagram.

„Mulțumesc, viață! Pentru tot ce îmi iei, pentru tot ce îmi oferi! Că prin tine Dumnezeu lucrează să mă facă fericită! Acum iubesc sincer și sunt iubită cald și sincer. După iubiri și dezamăgiri frumoase, eu l-am întâlnit pe Cătălin. Acum ușor, ușor se așează totul!”, a mai completat Feli

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X