Feli a DECIS să spună ADEVĂRUL despre relația cu mama ei. Declarație IMPRESIONANTĂ făcută de artistă în urmă cu puțin timp: „Să vorbească…”

Feli  a decis să spună adevărul despre relația cu mama ei. Rolurile de mama-fiică s-au inversat, mama ei este exact ca fiica ei și invers. Când a avut nevoie de un sfat, îndrăgita cântăreață a pus-o în rolul de prietenă.

„Să vorbească. Eu o protejez foarte mult pe mama mea. De când am crescut, rolurile s-au inversat. Mama este fata mea şi invers. Întotdeauna, dincolo de perioadele în care n-am stat bine cu banii şi o minţeam din dragoste, eu am fost sinceră cu mama. Când am avut nevoie de un sfat şi am avut o apăsare pe suflet, am scos-o din rolul de mamă şi am pus-o în rolul de prietenă. Mama şi tata trebuie să fie cei mai buni prieteni. Eu cred că nu trebuie să ne fie frică de părinţii noştri. Nu trebuie să ne fie frică să le spunem ce ne doare, ce ne dorim.”, a spus artista la Pro tv.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”