„Feeria Crăciunului”, o poveste magică! Fundația Nadia Comăneci l-a adus pe Moș Crăciun la Palatul copiilor

Luni, 17 decembrie, Palatul Copiilor Din București a fost plin. Zeci de copii, veniți din toate colțurile Capitalei l-au întâmpinat pe Moș Crăciun.

„Feeria Crăciunului”, o poveste magică! Peste 200 de copii care au primit daruri

„Feeria Crăciunului”, un spectacol grandios, aflat la a V-a editie, a fost pus în scenă de Fundația Nadia Comâneci și a reunit pe scena din Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor peste 200 de copii care au primit daruri din mâinile Moșului.

Citește și: Declaratii la evenimentul de lansare a Campaniei Naționale de Impadurire "O padure cat o țara"

Reamintim că un parteneriat pentru performanță: PROFI susține proiectul ”10 pentru gimnastică” al Fundația Nadia Comăneci

Fundația Nadia Comăneci continuă proiectul ”10 pentru gimnastică”, având sprijinul unui nou partener, compania Profi. Astfel, proiectul ”10 pentru gimnastică” a fost selectat de compania Profi ca parte din propria campanie CSR din acest an ”Te costă 0 lei să ajuți”.

Compania Profi selectează în fiecare an șapte proiecte, dezvoltate la nivel național de diferite ONG-uri, pe care le susține printr-o donație totală de 1.500.000 de lei. Anul acesta, printre proiectele selectate de compania Profi se află și proiectul ”10 pentru gimnastică” desfășurat de Fundația Nadia Comăneci.

Prin programul “10 pentru gimnastică”, Fundația Nadia Comăneci urmărește să sprijine tinerii sportivi din cele peste 50 de școli de gimnastică din România, dornici să atingă cele mai ambițioase standarde de performanță.

Citește continuarea….