Fascinant! Cum arata SINGURA FATA a lui Elizabeth Taylor. Liza a mostenit frumusetea ravasitoare a mamei sale (FOTO)

Fascinant! Cum arata SINGURA FATA a lui Elizabeth Taylor. Liza a mostenit frumusetea ravasitoare a mamei sale (FOTO)
Fascinant! Cum arata SINGURA FATA a lui Elizabeth Taylor. Liza a mostenit frumusetea ravasitoare a mamei sale (FOTO)

Celebra actrita americana de la Hollywood, Elizabeth Taylor, cunoscuta pentru rolurile sale memorabile din „Cleopatra” sau „Pisica de pe acoperisul fierbinte”, ramane una dintre cele mai frumoase femei din lume. Putini stiu ca talentata actrita are o fiica, care i-a mostenit frumusetea ravasitoare, dar si faimosii ochi ‘violeti’.

Fiica biologica a lui Elizabeth Taylor, Liza Todd Burton a mostenit aspectul angelic al mamei sale, chiar si ochii sai violeti. Chiar daca se aseamana ca doua picaturi de apa, fiica celebrei artiste nu a fost atrasa de cariera mamei sale si a preferat sa stea departe de viata publica.

Potrivit LibertateaPentruFemei, Liza este o iubitoare de animale si sculptorita, traieste intr-o zona rurala, langa Hudson, New York,  la cateva ore distanta de Manhattan, unde are parte de o viata linistita, inconjurata de cai, capre, caini si gaini.

Liza Todd Burton are 61 de ani, este divortata si mama a doi copii! In ciuda faptului ca si-a trait copilaria langa mama sa, care o lua peste tot cu ea, inclusiv pe platoruile de filmare, Liza refuza sa discute despre Elizabeth Taylor, chiar daca trasaturile si ochii sai unici o tradeaza.

Când am văzut-o prima dată, i-am remarcat ochii și am știut imediat cine este”, a dezvaluit un localnic din  Hudson Valley, pentru New York Post, care a hotarat sa isi tina numele sub anonimat, de teama sa nu se supere Liza pe el.

Ea a decis cu mult timp în urmă să nu devină niciodată o parte din lumea mamei ei. Nu și-a dorit niciodată nici un fel de publicitate. Când a fost întrebată de un localnic dacă este fiica lui Elizabeth Taylor i-a răspuns: Nu știu de unde ai luat tu această informație. Ea a răspuns că nu e fiica ei, dar noi știam cine e”, a mai spus vecinul Lizei.

Chiar și acum, după 20 de ani, de când s-a mutat în Hudson Valley, toată lumea vrea să o întrebe un singur lucru- „Cum era să o ai pe Elizabeth Taylor ca mamă”, însă ea nu vrea să discute deloc despre acest lucru”, a mai declarat un prieten al acesteia.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X