Cerem mereu să fim cu picioarele pe pământ. Psihologii spun ca exagerarea are rolul si farmecul ei. Farmecul exagerării are un mare impact daca vrei sa ai amintiri de neuitat. Oamenii au tendința de a exagera doar pentru a-și face o imagine diferită față de cea pe care deja o au. In același timp, nu au convingerea că ceea ce spun poate avea o relevanță pentru familie sau chiar prieteni. Cei care sunt născuți în aceste zodii au tendința exagerării

5 zodii care au tendinta de a exagera orice lucru

1. Sagetator

Săgetătorii fac o grămadă de lucruri interesante, însă, se întâmplă să existe și situații în care nu au încredere în ceea ce fac. Ei pot face dintr-o simplă drumeție în munti o întreagă aventură.

Citește și:

Este bine de știut faptul că săgetătorii nu îți doresc să-și mintă apropiații, ci doar să condimenteze puțin ceea ce spun. Nativii acestei zodii au tendința de a da răspunsuri vagi și a ocoli cât mai mult subiectul.

2. Leu

Femeia Leu continuă să socheze cu orice apariție pe care o are. Sunt conștiente de poziția pe care o au, dar și de calitățile lor precum loialitatea, optimismul și putere. Atunci când se simt foarte bine în pielea lor, au tendința de a se laudă destul de mult și de a arata cât de grozave sunt.

3. Berbec

Persoanele din zodia Berbec sunt curajoase și  își asumă riscuri. Asa că, dacă exagerează în legatură cu ceea ce fac, oricat de puțin ar fi, ei bine, asta este doar o parte din distracție.

Citește și:

Berbecilor le place să creadă că pot face o gramadă de lucruri pe care ceilalți le consideră periculoare. Nimeni nu este mai curaj decât nativul născut în zodia Berbec. Dacă exagerează cu nivelul de dificultate a ceea ce fac, nu o fac în mod intenționat, ci doar sunt prinși în efervescența momentului.

4. Capricorn

Se simt de cele mai multe ori neapreciat la adevărata lui valoare, nu caută să își rezolve aceste nesiguranțe, ci mai degrabă să exagereze pe seama lor. Capricornilor le place să iasă în evidență și încearcă mereu, cu fiecare ocazie pe care o au să facă acest lucru.

5. Taur

Citește și:

Taurii sunt extrem de încăpățânați și lucrurile mereu vor ieși așa cum își propun. Dacă vor exagera doar pentru a fi mai fericiți, ei bine, ghici ce, o vor face! Își vor susține întotdeauna vorbele și acțiunile, astfel încât să nu decadă în ochii celor din jur. Vor face o exagerare din orice, iar acest lucru se datorează personalității puternice pe care o au.

 

Exagerarea poate părea chiar amuzantă la început și îți poate da un impuls în ceea ce privește curajul pe care îl ai în anumite situații față de cei din jur.  Dacă faci o obișnuință din acest lucru, ei bine, se poate deduce faptul că nu ești confortabil cu cine ești, iar în acel moment intervine nesiguranța, scrie elle.ro