Fanii sunt ULUITI! Saveta Bogdan, VIZIUNE HALUCINANTA: „Mi-a aparut in vis, exact in sufragerie la mine…”

Fanii sunt ULUITI! Saveta Bogdan, VIZIUNE HALUCINANTA: „Mi-a aparut in vis, exact in sufragerie la mine…”
Fanii sunt ULUITI! Saveta Bogdan, VIZIUNE HALUCINANTA: "Mi-a aparut in vis, exact in sufragerie la mine..."

Fanii sunt ULUITI! Saveta Bogdan, VIZIUNE HALUCINANTA: „Mi-a aparut in vis, exact in sufragerie la mine…”

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Saveta Bogdan a povestit ce viziune a avut intr-o seara! Indragita cantareata de muzica populara a dezvaluit ca l-ar fi visat pe Iisus Hristos, care o sfatuia sa nu mai planga.

„Plângeam în fiecare seară că eram singură. Într-o seară am avut o viziune. M-am uitat pe balcon iar Iisus Hristos era pe balcon şi îmi spunea să nu mai plâng. Dar eu îl văzusem în vis. Arăta exact cum arăta în icoană. Din clipa aia nu am mai plâns niciodată. De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria să ajung în America sănătoasă. Mi-a apărut în vis, exact în sufragerie la mine, lângă o icoană mare şi mi-a spus că da, voi ajunge în America sănătoasă. Şi chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult”, a spus Saveta Bogdan in cadrul emisiunii.

Chiar daca nu sufera de o boala care sa ii puna viata in pericol, Saveta Bogdan a marturisit ca si-a pregatit deja inmormantarea. Artista a ales sa se ocupa de cele mai mici detalii, a scos din buzunare o suma considerabila de bani si este pregatita pentru orice eventualitate.

„Am avut nişte bani mai mulţi şi mi-am cumpărat un loc de veci, părinţii mei sunt în stânga, eu sunt în dreapta. M-am întâlnit cu verişoara mea şi am zis să îmi fac şi cavou. Mi-am făcut un cavou atât de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul… m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar dacă veţi ce cavou am! (…) Fii-mea s-a supărat foarte tare că mă gândesc la aşa ceva. Nu se ştie ce oferă viaţa! Sunt sănătoasă, nu am probleme, cânt în fiecare seară”, a declarat Saveta Bogdan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X