Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: „Mars de aici!” – FOTO

Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: „Mars de aici!” – FOTO
Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: "Mars de aici!" - FOTO

Ozana Barbancea a ajuns la capatul rabdarii! Vedeta a transmis un mesaj socant pe pagina sa de socializare, adresat celor care ii adreaza cuvinte grele si o jignesc.

Dupa ce a analizat comentariile pe care le primeste, Ozana a ajuns la concluzia ca exista multi oameni care ii critica postarile, asa ca i-a invitat sa nu ii mai urmareasca activitatea.

„Am o rugăminte! Doresc să am cât mai puțini ‘fani’! Ia dați-mi unlike! Voi, ăștia care gândiți diferit de mine și care jigniți și lătrați, de parca ne batem pe burtă! Ia marș de pe pagina mea, celor care judecă și jignesc vis-a-vis de postările mele, unde eu, pur și simplu, îmi exprim sentimentele, fără a jigni sau a lovi în cineva! Nu am nevoie de fani! Am nevoie de admiratori și de oameni care împart aceleași idealuri! Aveți alte gusturi, bravo! Excelent! Dar spuneți-vă părerile departe de pagina mea!(…)”, a scris vedeta.

La finalul mesajului aparut pe pagina sa de Facebook, Ozana Barabancea a adaugat: „Marș de aici! Hai cu dislike! Rămân cu trei admirator! Zic ‘merci’! Decât cu mulți și obraznici, mai bine cu trei și buni! (…)”. 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Bravo,. Ozana ai spus lucrurilor pe nume si categoric nu ai nevoie de astfel de ” admiratori”! Acestia sunt nulitatile si pleava societatii, care datorita minimum de cunostite isi permit sa faca aprecieri si sa dea calificative unor personalitati carora nu le ajunge nici la degetul mic al piciorului. Bravo!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X