evzmonden.ro Web analytics

Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: “Mars de aici!” – FOTO

Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: “Mars de aici!” – FOTO
Fanii sunt uluiti! Ozana Barabancea, MESAJ SOCANT pe Facebook: "Mars de aici!" - FOTO

Ozana Barbancea a ajuns la capatul rabdarii! Vedeta a transmis un mesaj socant pe pagina sa de socializare, adresat celor care ii adreaza cuvinte grele si o jignesc.

Dupa ce a analizat comentariile pe care le primeste, Ozana a ajuns la concluzia ca exista multi oameni care ii critica postarile, asa ca i-a invitat sa nu ii mai urmareasca activitatea.

„Am o rugăminte! Doresc să am cât mai puțini ‘fani’! Ia dați-mi unlike! Voi, ăștia care gândiți diferit de mine și care jigniți și lătrați, de parca ne batem pe burtă! Ia marș de pe pagina mea, celor care judecă și jignesc vis-a-vis de postările mele, unde eu, pur și simplu, îmi exprim sentimentele, fără a jigni sau a lovi în cineva! Nu am nevoie de fani! Am nevoie de admiratori și de oameni care împart aceleași idealuri! Aveți alte gusturi, bravo! Excelent! Dar spuneți-vă părerile departe de pagina mea!(…)”, a scris vedeta.

La finalul mesajului aparut pe pagina sa de Facebook, Ozana Barabancea a adaugat: „Marș de aici! Hai cu dislike! Rămân cu trei admirator! Zic ‘merci’! Decât cu mulți și obraznici, mai bine cu trei și buni! (…)”. 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X