FANII sunt in STARE DE SOC! Minodora este AMENINTATA de o BOALA INGROZITOARE: „Eu nu ma vait. Mi-a cazut parul…”

FANII sunt in STARE DE SOC! Minodora este AMENINTATA de o BOALA INGROZITOARE: „Eu nu ma vait. Mi-a cazut parul…”
FANII sunt in STARE DE SOC! Minodora este AMENINTATA de o BOALA INGROZITOARE: "Eu nu ma vait. Mi-a cazut parul..."

Minodora a avut parte de un şoc enorm atunci când și-a văzut rezultatul analizelor. Speriată, cântăreața a decis imediat să refacă analizele, iar a doua oară rezultatele au fost bune.

Reamintim că Minodora şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, a slăbit, dar spune că mai are câteva kilograme de dat jos.

”Eu nu mă vait. Dacă mă vait, mă vait acasă. Când mi s-au recoltat analizele pentru această operaţie, glicemia mea era la limită. Dar la noi în familie toată lumea are diabet. Mi-a căzut părul… Acum au ieşit bine analizele”, a declarat Minodora, citată de cancan.ro.

Reamintim că Minodora şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, a slăbit, dar spune că mai are câteva kilograme de dat jos. „Mai am de slăbit 6-7 kilograme şi e de ajuns. Am dat jos cam 20 de kilograme. Mă simt foarte bine, am avut la un moment dat nişte carenţe vizavi de vitamine, dar s-au reglementat. Eu cred că aşa mâncam şi înainte, puţin şi des, dar înainte asimilam. Chiar puţin mănânc acum. Doctorul mi-a spus că mănânc prea des”, a mărturisit Minodora.

Sursa: Evz.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X