Dupa ce a divortat de Brad Pitt, Angelina Jolie a ajuns de nerecunoscut! Celebra actrita a slabit enorm, iar fanii au crezut ca este in pragul anorexiei.

Din fericire, timpul a trecut si Angelina Jolie a reusit sa se puna pe picioare! Vedeta a avut un rol principal, ba chiar a acceptat sa pozeze nud pentru o revista de moda, unde a vorbit deschis despre problemele pe care le-a intampinat in ultima vreme.

“Corpul meu a suferit enorm în ultimii zece ani şi am atât cicatrici vizibile, cât şi invizibile. Cele invizbile sunt mai greu de vindecat. Viaţa ia o mulţime de întorsături. Uneori eşti rănit, îi vezi suferind pe cei pe care îi iubeşti şi atunci nu poţi fi la fel de liber şi de deschis pe cât îşi doreşte spiritul tău. Dar simt că sângele îmi curge din nou prin vene”, a declarat Angelina, pentru Harpers Bazaaar, conform spynews.ro. 

Citește și:

Actrita a oferit dezvaluiri si despre copiii sai, pe care ii considera sursa ei de putere.

“Acea parte din noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi distrusă de viaţă prin durerea pe care ţi-o provoacă. Copiii mei mă cunosc aşa cum sunt, ei sunt cei care m-au ajutat să-mi redescopăr acea latură şi să o îmbrăţişez. Şi ei au trecut prin multe, iar puterea lor a fost o lecţie pentru mine”, a mai spus actrita.