Fanii au luat-o razna când au văzut-o pe Oana Zăvoranu așa. Imaginea a devenit virală pe Internet.

Fanii au luat-o razna când au văzut-o pe Oana. Indiferent că apare îmbrăcată sumar în filme, pe internet sau în public, Oana Zăvoranu crează întodeauna isterie în rândul fanilor.

Recent, Oana Zăvoranu, actrița din serialul ”Sacrificiul”, în vârstă de 46 de ani, a postat o fotografie incendiară pe Instagram. Vedeta TV a „îmbrăcată” un costum de baie minuscul și a mers la solar să se bronzeze. Când au văzut fotografia, fanii au luat-o razna și au scris tot felul de mesaje în dreptul fotografiei.

Citește și: Noul virus a băgat spaima în Andreea Raicu! Mesaj îngrijorător după ce s-a întors din Italia: „Nu pot să mă fac că nu există”

„Corp de zeiță/ 2020 se poarta naturalețea/ Ești pur și simplu perfectaaaaa/La ce solar mergi Oana? Caut si eu un solar bun…/ Esti superba dar prea slabuta”, sunt doar câteva din zecile de comentarii primite de vedetă.

Oana

Reamintim că Oana Zăvoranu a primit recent o lovitură devastatoare. Conform deciziei instanței, Oana Zăvoranu, actrița din serialul ”Sacrificiul”, trebuie să scoată din buzunar o sumă generoasă de bani, plată ce se datorează  pentru acoperirea cheltuielilor bunicii sale din azilul particular de bătrâni unde este cazată.

Instanță a decis. Așa că, vedeta TV este nevoită să achite suma de 15.000 de lei, la care se adaugă și cheltuieli de judecată de 3.607, 5 lei.

Citește continuarea…