Familia lui Mircea Badea este terorizata! Amenintari si jigniri in lant: „Este ingrozitor sa ti se intample asa ceva.”

Familia lui Mircea Badea este terorizata! Amenintari si jigniri in lant: „Este ingrozitor sa ti se intample asa ceva.”
Familia lui Mircea Badea este terorizata! Amenintari si jigniri in lant: "Este ingrozitor sa ti se intample asa ceva."

Familia lui Mircea Badea este terorizata! Amenintari si jigniri in lant: „Este ingrozitor sa ti se intample asa ceva.”

Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a declarat ca de-a lungul timpului s-a confruntat cu amenintari in valuri din partea internautilor, iar la adresa familiei sale s-au scris multe informatii false.

Naty Badea, unul dintre producatorii de la Antena3, a fost intrebata de un jurnalist daca in presa au aparut stiri false despre ea. Sora lui Mircea Badea a dezvaluit ca de multe ori s-au scris neadevaruri despre familia sa. De asemenea, aceasta a marturisit ca a fost amenintata de multe ori.

„Ai mult timp la dispoziție să vorbim? Sunt foarte multe întâmplări de acest fel, dar nu le dau importanță. Eu mereu mi-am căutat dreptatea în mod adecvat, chiar și în instanță, prin mijloacele societății de astăzi, nu prin amenințări.

Sigur că am primit amenințări și jigniri la adresa familiei mele, cele mai odioase lucruri. Dacă vreodată ți-aș arăta mesajele…. Oricum nu mă mai ating astfel de mesaje pentru că sunt obișnuită și asta nu este un lucru bun. Este îngrozitor să ți se întâmple așa ceva.

Au fost scrise multe nedreptăți și despre mama mea, și despre tatăl meu, și despre fratele meu, și chiar și despre mine. Cel mai important lucru este că nu le-am dat puterea mea niciodată. Îi consider undeva jos mai ales dacă nivelul limbajului este foarte jos. Niciodată nu voi contracara niște jigniri. Ce argumente aș putea să aduc? Le ignor și merg mai departe. Este o chestiune de antrenament.”, a spus Naty Badea, conform DC News.

Sora lui Mircea Badea, Naty Badea, este producator la Antena3, scriitoare, dar si profesor de italiana. Recent, dupa „Sunt Aici!” si „Sunt inca Aici!”, a venit randul romanului „Ramai cu bine! Ramai cu mine!” sa se bucure de succes. Asa cum este obisnuita, Naty Badea, si-a scris cel mai nou roman tot pe telefon.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X