Familia lui Andrei Gheorghe a rupt tacerea! Putini cunosc POVESTEA SECRETA a omului de radio si televiune: „I-am promis atunci că …”

Familia lui Andrei Gheorghe a rupt tacerea! Putini cunosc POVESTEA SECRETA a omului de radio si televiune:  „I-am promis atunci că …”
Familia lui Andrei Gheorghe a rupt tacerea! Putini cunosc POVESTEA SECRETA a omului de radio si televiune: "I-am promis atunci că ..."

La scurt timp dupa moartea lui Andrei Gheorghe, familia vedetei a oferit un interviu emotionant in legatura cu viata omului de radio si televiziune.

Petruta, sotia lui Andrei Gheorghe, dar si cei trei copii ai sai, au dezvaluit o parte din amintirile frumoase din viata de familie, cat si lectiile pe care le-au primit in preajma acestuia.

“Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai e! Anul ăsta el a trăit pentru mine, cu mine, lângă mine. Fără el casa e mult mai goală. A lăsat un gol imens în urmă. A fost ziua Katarinei (n.r. – fiica), am avut şampanie, tort, ne-am bucurat, am râs şi la un moment dat s-a lăsat aşa o linişte…lipsea Andrei. E prima dată când e ziua Katarinei fără el. Anul ăsta e greu de dus pentru că trebuie să învăţăm să trăim fără el”, a povestit Petruţa, potrivit spynews.ro.

Mai mult decat atat, Petruta sustine ca ar fi prevazut moartea lui Andrei Gheorghe: „Ziua aia a fost stranie. El se prăpădise dimineaţă, după cum am înţeles apoi, iar eu la 11.00 făceam tratamentul. Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat. Nu reuşisem să vorbesc cu el toată ziua şi am trimis gardianul. El mi-a spus că sunt maşinile acasă şi atunci am ştiut că s-a întâmplat ceva, pentru că el nu pleca niciodată fără maşină”.

„M-a sunat mama şi mi-a spus să merg acasă. Eu am fost acolo. Eu am văzut totul, cum s-au desfăşurat lucrurile. Am fost dezamăgit pentru că mă aşteptam la un dram de respect. Ne murise tatăl! I-am promis atunci că voi avea grijă de fete şi că îl voi face mândru de mine. El m-a învăţat să nu îmi fie frică niciodată!”, a povestit, de asemenea, unul dintre copiii lui Andrei Gheorghe.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X