Maine seara, de la ora 20:00, la “Survivor Romania” se anunta o editie tensionata, cu rasturnari de situatii, dueluri sportive impinse pana la limita supravietuirii, un traseu nou pe care vor concura Faimosii si Razboinicii, dar si dezvaluirea concurentului eliminat, in urma voturilor telespectatorilor.

Echipa Faimosilor pare mai dezbinata ca oricand, in urma nominalizarilor spre eliminare cei ii vizeaza pe Elena Ionescu, Lino Golden si Ruby; in tabara echipei rosii se instaleaza o nesiguranta generala. Simtindu-se atacata de propria echipa, in urma propunerii acesteia spre eliminare, Elena Ionescu asteapta nerabdatoare decizia publicului.

Este benefic sa fiu in aceasta competitie

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

“Cred ca din acest moment este fix alegerea sortii daca mai este benefic sa fiu in aceasta competitie alaturi de ei”, spune Elena Ionescu, vizibil demoralizata de decizia echipei.

Dupa consiliul de eliminare din editia trecuta “Survivor Romania”, Faimosii ajung pe insula si regretele celor care au castigat jocul individual de imunitate in fata nominalizarilor nu intarzie sa apara.

“Ma doare sufletul pentru ca am nominalizat-o pe Ruby”, spune Cezar Juratoni.

Inaintea deznodamantului editiei de maine seara, cand un Faimos va parasi Republica Dominicana, cele doua echipe isi vor da intalnire, intr-o noua confruntare dramatica. Va urma un nou duel pentru recompense, pe un traseu nou; in fiecare runda a jocului vor intra cate doi concurenti din fiecare echipa, unul dintre acestia fiind legat la ochi, parcurgand traseul doar sub indrumarea coechipierului. Dificultatea probei aduce si o accidentare repetata a Elenei Ionescu, Faimoasa face fata cu greu probei sportive pe care o vor avea de parcurs in editia de maine seara.

Si pentru ca tensiunea este la cote maxime, apar si discutii aprinse intre adversari. In vizorul lui Lino Golden intra Andrei, de la Razboinici.

Telespectatorii vor afla, in editia de maine seara a reality-ului “Survivor Romania”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, cine paraseste competitia dintre cei trei Faimosi nominalizati: Elena Ionescu, Lino Golden si Ruby.