Face dezvăluiri șocante despre mariajul său cu Angelina Jolie! „Relaţia a fost toxică!”

Face dezvăluiri șocante despre mariajul său cu Angelina Jolie! „Relaţia a fost toxică!”
Face dezvăluiri șocante despre mariajul său cu Angelina Jolie! "Relaţia a fost toxică!"
Autor:

Actrița de 41 de ani se pregătește să-și încheie oficial cel de-al treilea mariaj, cu Brad Pitt.

Billy Bob s-a bucurat cu adevărat de celebritate atunci când a luat-o de soție pe excentrica Angelina Jolie, care nu doar că era cea mai râvnită femeie de la Hollywood, ci era și cu 20 de ani mai tânără. Din păcate pentru ei, iubirea s-a spulberat la mai puțin de trei ani de mariaj, amândoi susținând că relația lor a fost toxică. Nicio surpriză, însă, pentru public și apropiați. Cei doi aveau ritualuri de amor extrem de ciudate, lăudându-se cu partide de amor sado-masochiste și afișându-se cu sticluțe umplute cu propriul sânge agățate de gât sau cu vânătăti și tăieturi pe corp.

”Niciodată nu m-am simțit îndejuns de bun pentru ea”

”Sticluțele cu sânge au fost un gest romantic, reciproc. Știți acele pandantive in care pui poza bunicii? Am cumpătrat două și ea a venit cu ideea să ne tăiem cu o lamă și să ne punem propriul sânge acolo. Eram mai mereu despărțiți deoarece ea filma pentru Tomb Rider și asta ne-a făcut să ne simțim mai aproape unul de celălalt.”, a spus Billy Bob Thornton.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X