}

Fabulos! Un bancher susține că știe care este venitul lunar al lui Mugur Isărescu! Suma este amețitoare!

Fabulos! Un bancher susține că știe care este venitul lunar al lui Mugur Isărescu! Suma este amețitoare!
Fabulos! Un bancher susține că știe care este venitul lunar al lui Mugur Isărescu! Suma este amețitoare!
Autor:

Mugur Isarescu si-a postat acum cateva zile declaratia de avere si, ca de fiecare data, din document lipseste salariul pe care il incaseaza ca guvernator al BNR. Bancherul Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a reactionat pe blogul sau si a dezvaluit ca, in total, Isarescu ar castiga o suma uriasa pe luna, bani stransi din pensie, pe care o incaseaza de doua luni, salariu, bonusuri de performanta si participari la sedintele BNR.

Exista o campanie asidua de a dezinforma in legatura cu veniturile lunare ale Guvernatorului BNR Mugur Isarescu. (…) Aici nu ma refer la venituri de tip “Mar SRL” or la “tranzactii anterioare” or la atentii, ci doar la Pensie plus Salariu plus Bonusurile de performanta plus Participari la sedinte, toate legate de pozitia de Guvernator BNR. Acesta este motivul pentru care Guvernatorul BNR refuza publicarea veniturilor in declaratia de avere. Legea ANI se aplica fara exceptie la toti cetatenii romani aflati in pozitii publice. Nu face exceptie Presedintele Romaniei, nu fac exceptie de la lege sefii serviciilor secrete, nu face exceptie Presedintele ASF (echivalentul direct al BNR)”, a scris Lucian Isar pe blogul lui, citat ulterior de Stirilekanald.ro.

Lucian_Isar_7d16967a13-465x390

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a devenit pensionar cu 2 luni înainte de a câștiga în parlament un nou mandat la BNR. Începând cu dezbaterile legate de salarile astronomice de la CSA, CEC, Eximbank, diferiți consileri BNR au lansat pe surse sau au declarat direct diferite nivele de salarizare pentru Guvernatorul BNR, ba că salariul de bază este de 10 mii de euro fără a păreciza extra-urile, ba ca nu deppășește 12 mii de euro cu tot cu sporuri, ba că este până la 15 mii de euro. În acest ritm al declarațiilor se va ajunge la un moment dat și la valoarea reală a veniturilor de 40 de mii de euro pe lună”. a mai scris Lucian Isar.

Declaratiile lui Lucian Isar, privind veniturile guvernatorului Mugur Isarescu, sunt contrazise de reprezentantii BNR.
„Afirmatiile dlui Isar sunt complet gresite si tendentioase. Guvernatorul NU cumuleaza pensia cu salariu din simplu motiv ca nu si-a depus dosar de pensie. In consecinta, venitul sau nici nu se aproprie de suma indicata. Domnul respectiv nu are nicio baza cand avanseaza o asemenea suma”, a declarat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR.

Citești AICI materialul integral

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

3 Comentarii

  • DACA NU STITI CIT SE POATE AFLA INTR O ZI…
    o sa va vind un pont MERCIER CARE ERA DIRECTORUL GENERAL AL UNNUI MARE GRUP FRANCEZ CISTIGA 3.000.000 EURO PE LUNA SI NU SE LAUDA, DAR NICI NU ASCUNDEA… SPUNEA SIMPLU CA LE ””MERITA”” si mai ales cind grupul aproape ca a facut faliment el spunea cu mare multumire de sine: GRUPUL NOSTRU SE SIMTE MAI BINE DECIT BINE… si apoi a fugit in AMERICA… cu o multime de milioane in portofel… adica: s a dat la fund…
    mai COPII BNR ESTE BANCA NATINALA ROMANA… nu este CARPATICA…!

  • Lasa afirmatiile cuiva! Spune tu cat castiga ala, daca el n-are bun simt sa declare si nimeni nu se sesizeaza! Care mai de care mai presus de lege. A castigat, nu demult, un alt mandat in parlament?! Asta-i nemuritor in functie? Foarte, foarte dubios.

  • „Domnul respectiv nu are nicio baza cand avanseaza o asemenea suma”. Atunci de ce domnul respectiv (Isarescu), evreu de origine, nu ne spune el insusi cit cistiga pe luna ca sa avem si noi o baza si sa nu mai speculam pe seama salariului sau.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X